Actueel

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en mogelijkheden omtrent UVC desinfectie en ionisatie.

Schoendesinfectie met UVC

Het desinfecteren van schoenzolen is cruciaal om te voorkomen dat microbiologische vervuiling verspreidt. Vooral in high-care omgevingen waar bezoekers en medewerkers vervuiling verslepen via de vloer kan dit problemen veroorzaken.

Lees meer ...

UVpro FMT Flensmodule voor tankdesinfectie

De lege ruimte boven een tank met vloeistof ('head space') kan ongewenste bacteriën of schimmels bevatten. Vloeistoffen zoals water of siroop kunnen besmet raken vanuit deze lucht.

Lees meer ...

Kanaalstuk UVC

Voor een internationaal opererend industrieel bedrijf hebben we een kanaalstuk geleverd uitgerust met UVC licht voor luchtdesinfectie.

Lees meer ...

Watertank UV

Als in de zomer temperaturen oplopen bestaat er bij breektanks en waterbuffervaten een risico op snelle ontwikkeling van bacteriën.

Lees meer ...

Vliegveld Trays

Tijdens de pandemie in 2020 hebben wij in samenwerking met het Nederlandse Havatec en Franse DETEKT'IN een geautomatiseerde tray-desinfectie machine ontwikkeld. De trays die gebruikt worden tijdens de douane controle kunnen automatisch afgestapeld, gedesinfecteerd en opgestapeld worden.

Lees meer ...

RIAM

UVC licht desinfecteert effectief, op lage temperatuur, zonder chemicaliën of vocht. Voor situaties waar een hoog UVC vermogen gevraagd wordt introduceert Bioclimatic de RIAM UVC module.

Lees meer ...

>

+