Actueel

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en mogelijkheden omtrent UVC desinfectie en ionisatie.

Waterdesinfectie

De vanzelfsprekendheid van voldoende schoon en veilig (drink)water staat steeds meer onder druk. Watergebruik in de voedingsmiddelenindustrie vraagt zelfs nog een stap extra. Desinfectie met UV-C-licht is een betrouwbare, betaalbare en duurzame methode om de veiligheid van het water te realiseren.

Lees meer ...

Projectupdate: Vernieuwing van UVC-installatie in luchtbehandeling van een ziekenhuis

In een recent project hebben we de oude UVC-installatie, die meer dan een decennium dienst deed, in de luchtbehandelingskast van een Nederlands ziekenhuis vervangen.

Lees meer ...

Desinfectietunnel voor oogstkarren

Bioclimatic heeft recent een innovatief bouwpakket op de markt gebracht, speciaal ontworpen voor het desinfecteren van oogstkarren met UVC licht. Deze ontwikkeling is een belangrijke stap voorwaarts in de strijd tegen verschillende virussen.

Lees meer ...

Project: Hygiënische wateropslag

Deze klant maakt high-end koelelementen voor gekoeld transport. In het productieproces wordt water gebruikt dat gebufferd wordt in een tweetal tanks. De microbiologische kwaliteit van dit water is erg belangrijk.

Lees meer ...

Schoendesinfectie met UVC

Het desinfecteren van schoenzolen is cruciaal om te voorkomen dat microbiologische vervuiling verspreidt. Vooral in high-care omgevingen waar bezoekers en medewerkers vervuiling verslepen via de vloer kan dit problemen veroorzaken.

Lees meer ...

UVpro FMT Flensmodule voor tankdesinfectie

De lege ruimte boven een tank met vloeistof ('head space') kan ongewenste bacteriën of schimmels bevatten. Vloeistoffen zoals water of siroop kunnen besmet raken vanuit deze lucht.

Lees meer ...

>

+