Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Van Remmen UV systemen

Van Remmen

Van Remmen


Van Remmen UV Technology is de maker van de meest duurzame UV-desinfectiesystemen in Europa. Zij ontwikkelen UVC technologie die duurzame productieprocessen mogelijk maakt. In situaties waar betrouwbare waterdesinfectie nodig is adviseren wij een Van Remmen UV systeem te plaatsen. Wij adviseren u graag over een geschikt van Remmen systeem, kunnen uw bestaande installatie onderhouden en leveren onderdelen uit voorraad.

De voordelen

Lage druk UV-lampen met lange levensduur en hoge output. Deze lampen hebben een optimale dosisspreiding en zijn vier keer efficiënter dan middendruklampen

Unieke flowplaat voor een optimaal stromingspatroon

Efficiënt reactorontwerp en het gebruik van lage druksystemen zorgt voor het laagste energiegebruik per behandelde hoeveelheid (W/m³)

Betrouwbare desinfectie met een volgens de Europese standaard, getest systeem

Volledig ‘Made in Holland’

Hoe werkt UVC-licht?

Ultraviolet (UV) is een elektromagnetische straling net buiten het deel van het lichtspectrum dat met het menselijk oog waarneembaar is.

De kortgolvige en energierijke UVC-stralen worden door bepaalde gedeelten van het DNA geabsorbeerd waardoor een fotochemische verandering plaatsvindt. Deze verandering tast het DNA aan en zorgt ervoor dat de micro-organismen zich niet kunnen reproduceren. Hierdoor sterven ze uit.

UVC is geschikt om alle denkbare micro-organismen mee te bestrijden. Kleine organismen zoals bacteriën en virussen kunnen zeer eenvoudig met een lage dosering gedood worden. Voor schimmels en gisten is een hogere dosering nodig.

Lees hier uitgebreide informatie over UVC

Duurzame UV desinfectie met van Remmen

Bekijk hiernaast een korte animatie van stroming in een UV-desinfectie reactor. De Van Remmen UV reactoren hebben unieke eigenschappen en zijn ontworpen voor een optimaal doorstroming. Dat zorgt voor het laagste energiegebruik per behandelde hoeveelheid (W/m³).

BIOCLIMATIC
Bioclimatic BV