Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Producten met de techniek 'techniek-producten-uvc'

UVpro V1000

UVpro V1000 luchtdesinfectie units zijn geschikt voor stand alone installatie in een ruimte of in een luchttoevoersysteem. Het biedt betrouwbare desinfectie in alle soorten ruimtes in de voedingsindustrie tot 800 m³. Dankzij het regelbare ventilatiesysteem kan de UVC dosis gereguleerd en flink verhoogd worden zodat schimmelsporen in een keer worden uitgeschakeld. Standaard uitgevoerd met een corrosievrije reflector.

Lees meer →

Van Remmen Certified series

De Certified serie is toepasbaar waar water met een hoge kwaliteit nodig is en waar certificering een vereiste is. Deze serie voldoet aan alle actuele wet- en regelgeving die nodig is voor de garantie op kwaliteitswater.

Lees meer →

UVC controle module

De UVC controle module is standaard geschikt tot 10 units (20 lampen). 

Lees meer →

Vervangende UVC lampen

Bioclimatic is gespecialiseerd in desinfectie oplossingen en verkoopt vervangende UVC lampen voor industriële toepassingen.

Lees meer →

UVpro BD 2016 HD

UVpro BD 2016 HD units zijn geschikt voor betrouwbare desinfectie van transportbanden in de voedingsindustrie. Door de plaatsing onder de band worden de producten niet blootgesteld aan UVC licht maar is de band altijd schoon. Dat voorkomt kruisbesmetting en kan helpen besparen op schoonmaakkosten of productiestops. Betrouwbare hygiëne, gedurende de hele dag.

Lees meer →

UVpro BFM

UVpro apparaten uit de BFM serie zijn geschikt voor betrouwbare desinfectie van oppervlakten. Bijvoorbeeld voor folies of beker- en flesopeningen. De Teflon reflector zorgt voor maximale efficientie door het UVC licht naar de juiste plek te richten.

Lees meer →

UVpro KM 40

UVpro KM luchtkanaal units zijn ontworpen voor eenvoudige montage in nieuwe en bestaande luchttoevoer- en luchtafvoerkanalen. Het te behandelen luchtvolume en andere variabelen bepalen hoeveel units u nodig heeft. Eenvoudige installatie en onderhoud met een maximale UVC output.

Lees meer →

UVpro TS 40

UVpro TS 40 dompelunits zijn geschikt om watertanks te desinfecteren, o.a. in luchtbevochtigers, luchtwassers en koeltorens. Door de unit in het waterreservoir te plaatsen wordt niet alleen het proceswater gedesinfecteerd, maar wordt ook het ontstaan van biofilm in de tank en op blootgestelde oppervlaktes tegengegaan.

Lees meer →

UVpro V300

UVpro V300 luchtdesinfectie units zijn geschikt voor ruimtes zonder centrale luchttoevoer en bieden betrouwbare desinfectie. De unit is geschikt voor ruimtes van circa 300 m³. Optioneel beschikbaar met een corrosievrije reflector.

Lees meer →

UVpro V500

UVpro V500 luchtdesinfectie units zijn geschikt voor ruimtes zonder centrale luchttoevoer en bieden betrouwbare desinfectie in alle soorten ruimtes in de voedingsindustrie tot 500 m³. Het ventilatiesysteem met 2 standen zorgt voor een flinke toename van de UVC dosis, zodat schimmelsporen in een keer worden uitgeschakeld. Standaard uitgevoerd met een corrosievrije reflector.

Lees meer →

UVpro V-Lab

UVpro V-Lab luchtdesinfectie units verzekeren een betrouwbare luchtdesinfectie in alle soorten gevoelige ruimtes tot 100 m³ per uur. De unit maakt weinig geluid, is eenvoudig aan de muur te installeren, klaar voor gebruik en gebruiksvriendelijk. Dit alles maakt dit apparaat aantrekkelijk voor talrijke toepassingen.

Lees meer →

UVpro WDO

De WDO open wand- en plafondunits zijn ideaal voor het betrouwbaar desinfecteren van oppervlakte en lucht. Deze open units mogen niet gebruikt worden in ruimtes waar mensen werken! Plaatst u deze installatie, dan kunt u dit het beste doen in combinatie met een bewegingsdetector of een deurschakelaar. Zo voorkomt u dat er iemand in de lamp kijkt.

Lees meer →

UVpro WDS

UVpro WDS units zijn ideaal voor betrouwbare desinfectie. De reflector is draaibaar en zorgt voor gerichte, krachtige UVC straling. De Teflon reflector is bestand tegen corrosie. Leverbaar met Foodsafe UVC lamp en met een dubbelwandige UVC lamp bestand tegen water (IP68).

Lees meer →

UVC-cassette voor LBK-inbouw

Een UVC-cassette kan ingebouwd worden in een luchtbehandelingskast om effectief lucht te desinfecteren.

Lees meer →

Kunststof inbouwfittingen

De Bioclimatic POM-fittingen zijn duurzaam en flexibel toepasbaar in allerlei omgevingen; voor inbouw in machines tot opbouw voor verdampers. Per stuk verkrijgbaar en te combineren met een enorm aanbod aan UVC-buizen en voorschakelapparatuur.

Lees meer →

Van Remmen Process series

De P-serie is geschikt voor het desinfecteren van water met een transmissie (T10) van 60% tot 80%. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om het hergebruiken van water in processen, industrieel water, koelwater en alle andere stromen waarvoor microbiologische kwaliteitseisen gelden.

Lees meer →

Van Remmen Validated series

De Validated-serie bestaat uit gevalideerde UV-desinfectiesystemen voor water met een hoge transmissiewaarde (lichtdoorlatendheid). De serie is microbiologisch gevalideerd.

Lees meer →

Van Remmen Waste Series

De W-serie desinfecteert water met een transmissie van tussen de 40% en 60%. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om afvalwater en hergebruikstromen die moeten voldoen aan lozingsvoorschriften. De vorm van de reactor is geoptimaliseerd voor de sterke vervuiling in het water.

Lees meer →

UVpro FM

UVpro FM flensmodules zijn verkrijgbaar met één of twee UVC lampen. De modules zijn geschikt voor installatie in nieuwe of bestaande luchtkanalen en opslagtanks maar ook voor oppervlaktebehandeling in krattenwassers etc. De vele toepassingen, de betrouwbaarheid en de eenvoudige installatie maken dit een all-round product.

Lees meer →

UVpro UVC Desinfectiekast

De UVpro desinfectie kast is geschikt voor betrouwbare desinfectie van allerlei materialen zoals instrumenten, elektronica, sierraden, horloges, gereedschap, enzovoorts.

De 4 UVC lampen, 2 aan de onderkant en 2 aan de bovenkant, verzekeren een betrouwbaar resultaat in korte tijd. De binnenkant is volledig voorzien van reflecterend aluminium voor gelijkmatige beschijning van de materialen.

 

 

Lees meer →

UVpro BDM 2018 HD

UVpro BDM 2018 HD units zijn geschikt voor betrouwbare desinfectie van korte transportbanden in de voedingsindustrie. Omdat de units zo robuust zijn, kunnen ze tijdens het schoonmaken onder de band blijven. Conform IFS en HACCP vereisten. Standaard uitgevoerd met een corrosievrije reflector.

Lees meer →

UVpro V50

UVpro V50 luchtdesinfectie units zijn geschikt voor bestaande systemen en bieden betrouwbare desinfectie van lucht in ruimtes tot 50 m³. Geschikt voor zowel muur- als plafondmontage, met schakelaar.

Lees meer →
BIOCLIMATIC
Bioclimatic BV