Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sierteelt

Voorkom ziektes en schimmels in bloemen en planten

Kwaliteit door innovatie

60% van de wereldwijde bloemenhandel komt van de Nederlandse groothandel. Als geen ander zijn Nederlandse bedrijven in de sierteelt goed in het leveren van kwaliteit door innovatie.

Bioclimatic is gespecialiseerd in moderne desinfectietechnieken en een goede partner voor bedrijven in de sierteelt sector. Op een duurzame en biologische manier helpen wij bedrijven om de kwaliteit van bloemen en planten omhoog te brengen en kosten te verlagen.

Voorkom besmetting via lucht

Voor veel soorten bloemen en planten is een juist klimaat belangrijk. Naast een goede, lage temperatuur is ook de kwaliteit van de lucht van belang. Uw producten verliezen hun waarde wanneer ze ziektes of schimmels met zich meedragen.

Een zuivere lucht voorkomt kruisbesmetting van bijvoorbeeld Botrytis, verlengt het vaasleven van bloemen en voorkomt uitval van planten verder in de keten. Met bi-polaire ionisatie in uw opslagruimtes voorkomt u op een duurzame manier:

Schimmels (o.a. Botrytis)

Pollen

Virussen

Bacteriën

Sporen

Onderhoud is geen overbodige luxe

Bent u al in het bezit van ionisatie-apparatuur in uw koelcel of opslagruimte? Dan is onderhoud geen overbodige luxe! Door stof en andere vervuiling gaat de werking van uw unit achteruit en wordt de kans op storingen groter.

De gekwalificeerde monteurs van onze servicedienst weten precies waar ze op moeten letten. Is uw systeem aan onderhoud toe, maak dan vandaag nog een afspraak.

Maak nu een afspraak

Hoe werkt ionisatie?

Bipolaire ionisatie
Ioniseren is het toevoegen van energie (elektriciteit) aan de lucht. Zuurstofmoleculen worden gesplitst in twee ionen (positief en negatief). Deze ionen zijn onstabiel en binden zich met levende organismen die hierdoor afsterven.

Lees hier uitgebreide informatie over ionisatie

Download whitepaper waterdesinfectie

Whitepaper

Download nu de 19 pagina’s tellende whitepaper over waterdesinfectie.

Ik wil de nieuwsbrief van Bioclimatic ontvangen

UV OntsmetterBestaand UV-systeem voor drainwater

Maakt u gebruik van een lagedruk-UV-systeem om drainwater te ontsmetten? Wij leveren hiervoor vervangende UV-lampen tegen een scherpe prijs.

Vraag vrijblijvend prijzen op
BIOCLIMATIC
Bioclimatic BV