Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sectoren

Onze oplossingen passen we toe in deze sectoren

Schimmelbestrijding in opslagcel
AGF

Bij de bewaring van verse producten komen tal van risico’s kijken. Bioclimatic is gespecialiseerd in het op een duurzame manier bestrijden en voorkomen van schimmels en andere micro-organismen. Met als resultaat minder uitval, langere houdbaarheid en verbeterde productkwaliteit.

Lees meer
Farmaceutische industrie
Farmaceutische industrie

In de farmaceutische industrie worden hoge eisen gesteld aan productieprocessen. Het voorkomen van ongewenste bacteriën in productiefaciliteiten is essentieel voor een veilige geneesmiddelen. Inkomende ruwe materialen kunnen vervuild zijn met microbiologie en moeten worden behandeld voordat ze de productiefaciliteiten worden ingebracht.

Lees meer

Industriële bakkerijen

In industriële bakkerijen staat het grotendeels geautomatiseerde proces centraal in het bedrijf. Bioclimatic levert diverse oplossingen die bakkerijen kunnen helpen bij het verhogen van de productkwaliteit en het verlagen van proceskosten.

Lees meer
Maak- en chemische industrie
Maak- en chemische industrie

Bedrijven die zich bezig houden met productie op industriële schaal kunnen verschillende uitdagingen met microbiologie tegenkomen. Leidingwater dat wordt gebruikt voor productie kunnen bacteriën bevatten die de houdbaarheid verkorten of het product aantasten. In het geval van koel of proceswater kan biofilm in leidingen en tanks zorgen voor extra reinigingswerk en onderhoud.

Lees meer
Sector sierteelt
Sierteelt

Nederlandse bedrijven in de sierteelt lopen voorop wanneer het gaat om het leveren van kwaliteit door innovatie. De moderne desinfectietechnieken van Bioclimatic sluiten hier perfect op aan. Op een duurzame en biologische manier helpen wij bedrijven om de kwaliteit van bloemen en planten omhoog te brengen en de productiekosten te verlagen.

Lees meer

Utiliteit

Goede lucht kwaliteit is essentieel voor het welzijn van mensen en voorkomt hoofdpijn, vermoeidheid en concentratieproblemen. Bioclimatic ionisatie apparatuur zorgt voor frisse en schone lucht door het toevoegen van ionen. Zo worden al in het luchtkanaal bacteriën en virussen onschadelijk gemaakt en geuren voorkomen.

Lees meer
Sector vlees
Voedingsmiddelenindustrie

Hygiëne is een topprioriteit in de voedingsmiddelensector. Bioclimatic ondersteunt bedrijven in deze sector met moderne, milieuvriendelijke technieken. Met onze duurzame desinfectiemethoden creëren we een hygiënische werkomgeving en zorgen we voor een optimale productkwaliteit en een zo lang mogelijke houdbaarheid tegen zo laag mogelijke kosten.

Lees meer
BIOCLIMATIC
Bioclimatic BV