Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sectoren

Onze oplossingen passen we toe in deze sectoren


Bakkerij

In industriële bakkerijen staat het grotendeels geautomatiseerde proces centraal in het bedrijf. Bioclimatic levert diverse oplossingen die bakkerijen kunnen helpen bij het verhogen van de productkwaliteit en het verlagen van proceskosten.

Lees meer
Sector vlees
Voedings- en vleesindustrie

Hygiëne is een topprioriteit in de voedingsmiddelensector. Bioclimatic ondersteunt bedrijven in deze sector met moderne, milieuvriendelijke technieken. Met onze duurzame desinfectiemethoden creëren we een hygiënische werkomgeving en zorgen we voor een optimale productkwaliteit en een zo lang mogelijke houdbaarheid tegen zo laag mogelijke kosten.

Lees meer
Sector AGF
AGF

Bij de bewaring van verse producten komen tal van risico’s kijken. Bioclimatic is gespecialiseerd in het op een duurzame manier bestrijden en voorkomen van schimmels en andere micro-organismen. Met als resultaat minder uitval, langere houdbaarheid en verbeterde productkwaliteit.

Lees meer
Sector sierteelt
Sierteelt

Nederlandse bedrijven in de sierteelt lopen voorop wanneer het gaat om het leveren van kwaliteit door innovatie. De moderne desinfectietechnieken van Bioclimatic sluiten hier perfect op aan. Op een duurzame en biologische manier helpen wij bedrijven om de kwaliteit van bloemen en planten omhoog te brengen en de productiekosten te verlagen.

Lees meer
Sector automotive
Automotive

Of u nu auto’s verkoopt, auto’s reinigt of taxidiensten aanbiedt, u wilt dat uw klanten tevreden zijn. Vervelende geuren in het interieur helpen daar niet aan mee en zijn vaak moeilijk te verbloemen. De Aerodrive is een actieve ionen– en ozongenerator op basis van bipolaire ionisatie die in korte tijd effectief geuren afbreekt.

Lees meer
BIOCLIMATIC
Bioclimatic BV