Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Referenties in de sector 'voedingsmiddelen'

Beimer Meat

Beimer Meat een kwalitatief uitstekend, lekker mals én verantwoord stuk vlees. In het productieproces maakt Beimer Meat gebruik van UVC techniek van Bioclimatic om maximale hygiëne tijdens productie te garanderen.

Lees meer →

Levo

Duurzaam produceren is een belangrijk speerpunt voor Levo en de technologie van Bioclimatic past hier goed bij. Op diverse plekken in het productieproces maakt Levo gebruik van UVC en ionisatietechniek om lucht en water zuiver en vrij van bacteriën te houden, zonder gebruik van chemicaliën.

Lees meer →

de Klispoel

Om een deel van het water te kunnen hergebruiken voor de teelt heeft de Klispoel geïnvesteerd in een UVC doorstroom systeem in combinatie met een zeefbocht filter. Hiermee wordt het hergebruikte water ontdaan van bacteriën.

Lees meer →

Johma

Johma is de bekendste en grootste saladebereider van Nederland. In de fabriek maken ze gebruik van UVC desinfectie techniek om met maximale veiligheid en zo min mogelijk chemische middelen bacteriën te bestrijden.

Lees meer →

Goedegebuur Vlees uitgelicht

“De dag na het plaatsen van een nieuwe unit had ik een blije kwaliteitsmanager aan de telefoon. Het kiemgetal was binnen een paar uur al gedaald tot nagenoeg nul,” aldus Bob Goud, hoofd technische dienst. “We hoeven de banden niet meer te stoppen om ze te reinigen. De productie gaat door, dus de investering is zo terugverdiend.”

Lees meer →

Le Duc Fine Food B.V

Le Duc Fine Food B.V installeerde een doorstroom unit in de waterleiding om in het productieproces zeker te weten dat het water altijd microbiologisch veilig is. Dat levert een bijdrage aan een veilig productieproces.

Lees meer →

WSP Food

WSP Food is sterk in het ontwikkelen van vleeswaren en het versnijden hiervan. In het productieproces kiest WSP Food voor de duurzame desinfectie techniek van Bioclimatic om maximale veiligheid van de vleeswaren te garanderen en het gebruik van chemische reinigingsmiddelen tot een minimum te beperken.

Lees meer →

Dolium uitgelicht

Kwaliteitsmanager Fré Boeren kreeg de opdracht om vaten te produceren die technisch steriel zijn. “Bij het desinfecteren van de vaten wilden we zo min mogelijk water en chemicaliën gebruiken, omdat je daarmee het milieu schaadt. Bovendien is het duur om chemicaliën aan te schaffen en weer te lozen. Bioclimatic heeft veel ervaring in het duurzaam desinfecteren van oppervlaktes en lucht en bovendien heeft het bedrijf een goede adviserende rol.”

Lees meer →

Bakkerij Veenhuis uitgelicht

Bakkerij Veenhuis is onderdeel van het Borgesius-imperium en daarbij één van de meest vooruitstrevende bakkerijen in Nederland. Kwaliteit is leidend in al het doen en laten van de familie Borgesius en dat gaat verder dan de kwaliteit van het eindproduct. Daadwerkelijk alles moet aan de hoge eisen van Borgesius voldoen en dat is ook de reden dat het bedrijf in zee is gegaan met Bioclimatic.

Lees meer →

Compaxo Vleeswaren

Compaxo Vlees in Zevenaar is een varkensslachterij, waar vakmanschap hand in hand gaat met de nieuwste technologieën en wetenschappen.

Lees meer →

Kaashandel Remijn

Kaashandel Remijn in Kerkdriel is onder andere bekend van de “Stompetoren” ambachtelijk gerijpte kaas. Bij het goed rijpen van kaas, zijn de luchtvochtigheid en de warmte van groot belang. Om de lucht in de rijpkamers te desinfecteren, beschikt Kaashandel Remijn over Bioclimatic ionisatie-units. Schone luchtkanalen, schimmelvrije rijpingskamers, kazen van topkwaliteit.

Lees meer →

Vleeswarenfabriek Persoon

Persoon behoort dankzij de grote betrokkenheid van de medewerkers en continue investeringen tot de koplopers in voedselveiligheid en kwaliteit. In 2008 was Persoon een van de eerste bedrijven met een UVC-desinfectie-unit onder de transportband. De kiemgetallen liepen en continu en significant terug en inmiddels werkt Persoon geen dag meer zonder UVC-desinfectie.

Lees meer →
BIOCLIMATIC
Bioclimatic BV