Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Referenties in de sector 'referenties-sierteelt'

Vitro Plus uitgelicht

Vitro Plus is gespecialiseerd in de selectie, vermeerdering en opkweek van varens. Innovatie en duurzaamheid zijn voor dit bedrijf van het grootste belang. Om de kweekbakken te desinfecteren, ontwikkelde Bioclimatic een UVC-ladedesinfectie-unit; een ladekast met daarin hoog geconcentreerd UVC-licht dat binnen 30 seconden alle aanwezige schimmels doodt.

Lees meer →

Olij Rozen

Olij Rozen is specialist op het gebied van veredeling, vermeerdering, productie en marketing van snijrozen en potrozen. In de kweek- en opslagcellen gebruikt Olij Rozen onze ionisatie-units om de lucht te desinfecteren. Op deze manier worden luchtgedragen ziektes - zoals botrytis - voorkomen en kan Olij Rozen de topkwaliteit van de rozen blijven garanderen.

Lees meer →

Könst Alstroemeria’s

Könst Alstroemeria is gespecialiseerd in het vermeerderen en veredelen van alstroemeria's en zantedeschia's. De jonge planten zijn zeer gevoelig voor schimmelinfecties. Om de lucht in het labortorium te desinfecteren, installeerde Könst Alstroemeria een aantal ionisatie-units. Het desinfecteren van de lucht draagt bij aan een ideaal groeiklimaat.

Lees meer →

B & L Tulips

B & L Tulips is gespecialiseerd in het jaarrond broeien van tulpen. Tijdens de opslag zijn de bollen gevoelig voor schimmelinfecties. Om schimmels in de opslagruimte te bestrijden, maakt B & L Tulips gebruik van bipolaire ionisatie. Door een ionisatie-unit te plaatsen in de ruimte, wordt de lucht continu gedesinfecteerd. Het resultaat: minder uitval als gevolg van schimmelinfecties.

Lees meer →

J.P. Hogewoning

Om ervoor te zorgen dat de bloemen tijdens de opslagperiode op de veiling in Aalsmeer van topkwaliteit blijven heeft Bioclimatic ionisatie-apparatuur geïnstalleerd. Dit luchtreinigingsprincipe zorgt ervoor dat bacteriën, virussen en schimmels in de lucht continu worden afgebroken.

Lees meer →
BIOCLIMATIC
Bioclimatic BV