Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Referenties in de sector 'referenties-agf'

Greenbrothers

Greenbrothers is één van de belangrijkste aubergineleveranciers in Nederland. Greenbrothers teelt en verpakt aubergines volgens de modernste technieken. Ionisatieapparatuur van Bioclimatic desinfecteert de lucht in de koelcel. De aubergines zijn kwalitatief nóg beter en de uitval van producten is minimaal.

Lees meer →

Levarht

Levarht uit Aalsmeer is continu op zoek naar kansen om de meest verse groenten en fruit in het winkelschap te krijgen. In de opslagcellen voor tomaten desinfecteert Levahrt de lucht met inonisatie-units. Zo garandeert Levahrt de topkwaliteit van de producten en wordt de vorming van kroonschimmel tegengegaan.

Lees meer →

Aartsenfruit

Aartsenfruit is een vooraanstaand importbedrijf van een zeer breed assortiment groenten en fruit. Duurzaamheid, sociale aspecten en economische aspecten zijn belangrijk voor het bedrijf. Om de lucht in de koelcellen te ontsmetten, koos Aartsenfruit voor een luchtdesinfectieoplossing van Bioclimatic op basis van ionisatie en UVC.

Lees meer →

Van der Lugt

Plantenkwekerij van der Lugt is gespecialiseerd in de opkweek van groenteplanten en diverse sierteeltproducten. Om kruisbesmetting van schimmels en bacteriën op nieuw plantmateriaal te voorkomen, installeerde Van der Lugt een desinfectietunnel voor kratten en een UVC-tunnel voor het ontsmetten van trays.

Lees meer →
BIOCLIMATIC
Bioclimatic BV