Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Berendsen CleanroomBerendsen Cleanroom reinigt en levert een breed assortiment aan cleanroomkleding, -brillen, schoenen, klompen en schoonmaakmoppen voor kritische ruimten. Alle artikelen voldoen aan de strengste normen en richtlijnen op het gebied van cleanrooms.

De service van Berendsen voldoet aan strenge eisen

Het cleaning proces moet aan strenge eisen voldoen

De eisen worden steeds strenger en dat betekent dat er kritisch naar wasprocessen moet worden gekeken. Middels een nieuw gevalideerd proces, gericht op het reduceren van deeltjes en het afdoden van micro-organismen (log 6 reductie), worden alle cleanroormartikelen volgens de strengste normen gereinigd en gedesinfecteerd.

In 2010 bleek het leidingwater in de hightech cleanroomwasserij een te hoge concentratie microbiologische vervuiling te bevatten. Om de steriele kleding die gedragen wordt in cleanrooms goed te kunnen reinigen, moest deze concentratie omlaag worden gebracht. Berendsen Cleanroom hecht grote waarde aan veiligheid, hygiëne en milieu en zocht naar een beproefde en duurzame desinfectieoplossing.

"We zijn erg tevreden met de resultaten van de UVC unit en Bioclimatic is een partij die pro-actief zorgt dat de unit ook betrouwbaar blijft werken."
- De heer Westra, medewerker Technische Dienst, Berendsen.

Van 500 kve naar 0,5 kve dankzij UVC-doorstroomunit

Voorpagina2
Schoon, gedesinfecteerd water zonder toevoeging van chemische middelen

Bioclimatic installeerde een UVC-doorstroomunit die ervoor zorgt dat het leidingwater met een capaciteit van 40 m3/uur langs. Het UVC-licht desinfecteert het water zonder toevoeging van chemische middelen. De unit leverde een log 4-reductie op en het kiemgetal daalde van 500 kve naar 0,5 kve. Mede dankzij dit uitermate lage kiemgetal kan Berendsen Cleanroom de door haar klanten vereiste contaminatiepreventie blijven garanderen.

Voor meer informatie over Berendsen Cleanroom kijk op: www.berendsen.nl/cleanroom

  Benieuwd naar onze oplossingen
  voor uw bedrijf?
  Contact

  Download whitepapers waterdesinfectie, transport of biofilm

  Whitepapers

  Welke whitepaper(s) wilt u downloaden?
  Waterdesinfectie
  Transportbanddesinfectie
  Biofilm

  Ik wil de nieuwsbrief van Bioclimatic ontvangen

  Bedankt voor het invullen van uw gegevens. Download via de knoppen hieronder de whitepaper(s).

  BIOCLIMATIC
  Bioclimatic BV