Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Referenties

Goedegebuur Vlees uitgelicht

“De dag na het plaatsen van een nieuwe unit had ik een blije kwaliteitsmanager aan de telefoon. Het kiemgetal was binnen een paar uur al gedaald tot nagenoeg nul,” aldus Bob Goud, hoofd technische dienst. “We hoeven de banden niet meer te stoppen om ze te reinigen. De productie gaat door, dus de investering is zo terugverdiend.”

Lees meer →

Dolium uitgelicht

Kwaliteitsmanager Fré Boeren kreeg de opdracht om vaten te produceren die technisch steriel zijn. “Bij het desinfecteren van de vaten wilden we zo min mogelijk water en chemicaliën gebruiken, omdat je daarmee het milieu schaadt. Bovendien is het duur om chemicaliën aan te schaffen en weer te lozen. Bioclimatic heeft veel ervaring in het duurzaam desinfecteren van oppervlaktes en lucht en bovendien heeft het bedrijf een goede adviserende rol.”

Lees meer →

Barbas Bellfires uitgelicht

Barbas Bellfires is een Nederlandse fabrikant die sinds 1976 topkwaliteit hout- en gashaarden vervaardigt. Om het besmettingsrisico te elimineren, adviseerde Bioclimatic UVC- armaturen te installeren bij de vernevelaars in de wasstraat en in de waterbassins. De bacteriegroei is nu volledig onder controle. Een duurzame oplossing, in lijn met de filosofie van Barbas Bellfires.

Lees meer →

Levo

Duurzaam produceren is een belangrijk speerpunt voor Levo en de technologie van Bioclimatic past hier goed bij. Op diverse plekken in het productieproces maakt Levo gebruik van UVC en ionisatietechniek om lucht en water zuiver en vrij van bacteriën te houden, zonder gebruik van chemicaliën.

Lees meer →

de Klispoel

Om een deel van het water te kunnen hergebruiken voor de teelt heeft de Klispoel geïnvesteerd in een UVC doorstroom systeem in combinatie met een zeefbocht filter. Hiermee wordt het hergebruikte water ontdaan van bacteriën.

Lees meer →

WSP Food

WSP Food is sterk in het ontwikkelen van vleeswaren en het versnijden hiervan. In het productieproces kiest WSP Food voor de duurzame desinfectie techniek van Bioclimatic om maximale veiligheid van de vleeswaren te garanderen en het gebruik van chemische reinigingsmiddelen tot een minimum te beperken.

Lees meer →

Americol

Americol is opgericht in 1879 en ontwikkelt, produceert en distribueert huidverzorging en handhygiëne producten, reinigingsproducten, handzepen, desinfectiemiddelen en onderhoudsproducten. In het productieproces gebruikt Americol UVC licht om bacteriegroei in wateropslagtanks te voorkomen en daarmee blijft Biofilm weg.

Lees meer →

Beimer Meat

Beimer Meat een kwalitatief uitstekend, lekker mals én verantwoord stuk vlees. In het productieproces maakt Beimer Meat gebruik van UVC techniek van Bioclimatic om maximale hygiëne tijdens productie te garanderen.

Lees meer →

Johma

Johma is de bekendste en grootste saladebereider van Nederland. In de fabriek maken ze gebruik van UVC desinfectie techniek om met maximale veiligheid en zo min mogelijk chemische middelen bacteriën te bestrijden.

Lees meer →

Le Duc Fine Food B.V

Le Duc Fine Food B.V installeerde een doorstroom unit in de waterleiding om in het productieproces zeker te weten dat het water altijd microbiologisch veilig is. Dat levert een bijdrage aan een veilig productieproces.

Lees meer →

Bakkerij Veenhuis uitgelicht

Bakkerij Veenhuis is onderdeel van het Borgesius-imperium en daarbij één van de meest vooruitstrevende bakkerijen in Nederland. Kwaliteit is leidend in al het doen en laten van de familie Borgesius en dat gaat verder dan de kwaliteit van het eindproduct. Daadwerkelijk alles moet aan de hoge eisen van Borgesius voldoen en dat is ook de reden dat het bedrijf in zee is gegaan met Bioclimatic.

Lees meer →

Vitro Plus uitgelicht

Vitro Plus is gespecialiseerd in de selectie, vermeerdering en opkweek van varens. Innovatie en duurzaamheid zijn voor dit bedrijf van het grootste belang. Om de kweekbakken te desinfecteren, ontwikkelde Bioclimatic een UVC-ladedesinfectie-unit; een ladekast met daarin hoog geconcentreerd UVC-licht dat binnen 30 seconden alle aanwezige schimmels doodt.

Lees meer →

Compaxo Vleeswaren

Compaxo Vlees in Zevenaar is een varkensslachterij, waar vakmanschap hand in hand gaat met de nieuwste technologieën en wetenschappen.

Lees meer →

Greenbrothers

Greenbrothers is één van de belangrijkste aubergineleveranciers in Nederland. Greenbrothers teelt en verpakt aubergines volgens de modernste technieken. Ionisatieapparatuur van Bioclimatic desinfecteert de lucht in de koelcel. De aubergines zijn kwalitatief nóg beter en de uitval van producten is minimaal.

Lees meer →

Levarht

Levarht uit Aalsmeer is continu op zoek naar kansen om de meest verse groenten en fruit in het winkelschap te krijgen. In de opslagcellen voor tomaten desinfecteert Levahrt de lucht met inonisatie-units. Zo garandeert Levahrt de topkwaliteit van de producten en wordt de vorming van kroonschimmel tegengegaan.

Lees meer →

Olij Rozen

Olij Rozen is specialist op het gebied van veredeling, vermeerdering, productie en marketing van snijrozen en potrozen. In de kweek- en opslagcellen gebruikt Olij Rozen onze ionisatie-units om de lucht te desinfecteren. Op deze manier worden luchtgedragen ziektes - zoals botrytis - voorkomen en kan Olij Rozen de topkwaliteit van de rozen blijven garanderen.

Lees meer →

Könst Alstroemeria’s

Könst Alstroemeria is gespecialiseerd in het vermeerderen en veredelen van alstroemeria's en zantedeschia's. De jonge planten zijn zeer gevoelig voor schimmelinfecties. Om de lucht in het labortorium te desinfecteren, installeerde Könst Alstroemeria een aantal ionisatie-units. Het desinfecteren van de lucht draagt bij aan een ideaal groeiklimaat.

Lees meer →

Berendsen Cleanroom

Berendsen Cleanroom reinigt en levert een breed assortiment aan cleanroomkleding, -brillen, schoenen, klompen en schoonmaakmoppen voor kritische ruimten. Alle artikelen voldoen aan de strengste normen en richtlijnen op het gebied van cleanrooms. Toen bleek dat het leidingwater van de wasserij een te hoge concentratie microbiologische vervuiling bevatte, installeerde het bedrijf een UVC-doorstroomunit.

Lees meer →

B & L Tulips

B & L Tulips is gespecialiseerd in het jaarrond broeien van tulpen. Tijdens de opslag zijn de bollen gevoelig voor schimmelinfecties. Om schimmels in de opslagruimte te bestrijden, maakt B & L Tulips gebruik van bipolaire ionisatie. Door een ionisatie-unit te plaatsen in de ruimte, wordt de lucht continu gedesinfecteerd. Het resultaat: minder uitval als gevolg van schimmelinfecties.

Lees meer →

Keune Haircosmetics

Keune Haircosmetics is Nederlands grootste producent van haarverzorgingsproducten voor de kappersbranche. Tijdens het productieproces wordt veel water gebruikt. Om al dit water vrij te houden van bacteriën en schimmels, heeft Keune UVC-desinfectieapparatuur in het watersysteem geplaatst. Alles voor het behoud van topkwaliteit.

Lees meer →

Aartsenfruit

Aartsenfruit is een vooraanstaand importbedrijf van een zeer breed assortiment groenten en fruit. Duurzaamheid, sociale aspecten en economische aspecten zijn belangrijk voor het bedrijf. Om de lucht in de koelcellen te ontsmetten, koos Aartsenfruit voor een luchtdesinfectieoplossing van Bioclimatic op basis van ionisatie en UVC.

Lees meer →

Kaashandel Remijn

Kaashandel Remijn in Kerkdriel is onder andere bekend van de “Stompetoren” ambachtelijk gerijpte kaas. Bij het goed rijpen van kaas, zijn de luchtvochtigheid en de warmte van groot belang. Om de lucht in de rijpkamers te desinfecteren, beschikt Kaashandel Remijn over Bioclimatic ionisatie-units. Schone luchtkanalen, schimmelvrije rijpingskamers, kazen van topkwaliteit.

Lees meer →

Dopharma

Dopharma is een onafhankelijk Nederlands veterinair farmaceutisch familiebedrijf. Veiligheid voor mens, dier en milieu heeft de hoogste prioriteit. Alle grondstoffen die Dopharma verwerkt, worden – voordat de verpakking verwijderd wordt – in een UVC-tunnel gedesinfecteerd. Hiermee voorkomt Dopharma mogelijke kruisbesmetting.

Lees meer →

J.P. Hogewoning

Om ervoor te zorgen dat de bloemen tijdens de opslagperiode op de veiling in Aalsmeer van topkwaliteit blijven heeft Bioclimatic ionisatie-apparatuur geïnstalleerd. Dit luchtreinigingsprincipe zorgt ervoor dat bacteriën, virussen en schimmels in de lucht continu worden afgebroken.

Lees meer →

Vleeswarenfabriek Persoon

Persoon behoort dankzij de grote betrokkenheid van de medewerkers en continue investeringen tot de koplopers in voedselveiligheid en kwaliteit. In 2008 was Persoon een van de eerste bedrijven met een UVC-desinfectie-unit onder de transportband. De kiemgetallen liepen en continu en significant terug en inmiddels werkt Persoon geen dag meer zonder UVC-desinfectie.

Lees meer →
BIOCLIMATIC
Bioclimatic BV