Over ons

Bioclimatic is gespecialiseerd in 24/7 duurzaam desinfecteren

Onze visie

Wij zijn gespecialiseerd in het duurzaam desinfecteren van lucht, water en oppervlakten. Wij helpen onze klanten de veiligheid en kwaliteit van producten te waarborgen en de productiekosten te verlagen. Afnemers zijn bewuster zijn dan ooit, veiligheid en kwaliteit gaan boven alles en handmatige of chemische desinfectie behoort tot het verleden.

Wij willen met vooruitstrevende techniek bijdragen aan structureel veiliger en duurzamer produceren in de Nederlandse en Belgische (voedingsmiddelen)industrie.

Hoe het begon

Bert van Klink richt Bioclimatic op in 2005 en verwerft initieel met name klanten in de sierteelt sector. Sinds 2008 specialiseren we ons naast luchtzuivering met ionisatie ook in UVC desinfectie. De uitbreiding was een succes en we vonden nieuwe klanten in de voedingsmiddelenindustrie en aanverwante sectoren. 

Martijn van Klink stapte in het bedrijf en inmiddels ontwerpen, installeren en onderhouden we branche specifieke oplossingen door heel Nederland en België.

Als familiebedrijf hebben we een lange termijn strategie en we willen voor onze klanten een kennis- en innovatiepartner zijn.

Image

Onze partners:

Bioclimatic GmbH

Voor Nederland en België zijn wij het aanspreekpunt voor ionisatieapparatuur van de Duitse fabrikant Bioclimatic GmbH. Sinds 1978 specialist op het gebied van luchtionisatie.

UVpro

Voor Nederland en België zijn wij exclusief distributeur en installateur van het Duitse merk UVpro. Dat is kwaliteits UVC apparatuur bestaande uit een brede range met standaard armaturen, ontworpen om te voldoen aan de eisen van de voedingsmiddelenindustrie.
>

+