Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Geschiedenis

Bert van Klink, oprichter en eigenaar van Bioclimatic, werkte als servicemanager in de koeltechniek toen hij zich voor het eerst verdiepte in ionisatie. Hij raakte overtuigd van de mogelijkheden en schreef op 1 mei 2005 Bioclimatic in bij de Kamer van Koophandel.

Het bleek een schot in de roos. Bedrijven benaderden ons met de vraag of er milieuvriendelijke manieren bestonden om naast lucht ook oppervlakken en water te ontsmetten. We onderzochten de mogelijkheden en breidden in 2008 onze dienstverlening uit met UV-desinfectie.

Inmiddels ontwikkelen we branche specifieke desinfectie-oplossingen. We ontwerpen, bouwen en installeren bijvoorbeeld desinfectietunnels voor de voedingsindustrie, bollenkastdesinfectie-installaties voor de bakkerijsector en banddesinfectie-units voor vleesverwerkers.

Onze visie

Bioclimatic is gespecialiseerd in het duurzaam desinfecteren van lucht, oppervlakte en water. Wij helpen onze klanten op een milieuvriendelijke manier de veiligheid en kwaliteit van producten te waarborgen en de productiekosten te verlagen.

Bioclimatic wil de Nederlandse en Belgische voedingsindustrie en de bakkerij-, agf- en sierteeltsector blijvend verduurzamen door innovatieve en vooruitstrevende technieken aan te bieden die leiden tot minder voedselverspilling en die de inzet van chemische desinfectiemiddelen terugdringen.

Onze contactgegevens

Luzernestraat 6
2153 GN Nieuw-Vennep

0252-626962
info@bioclimatic.nl

Neem contact op

Geschiedenis

Bert van Klink, oprichter en eigenaar van Bioclimatic, werkte als servicemanager in de koeltechniek toen hij voor het eerst iets hoorde over ionisatie. Hij verdiepte zich in deze desinfectiemethode, legde contacten met leveranciers en schreef op 1 mei 2005 Bioclimatic in bij de Kamer van Koophandel.

Duurzaam desinfecteren nam een vlucht. Bedrijven benaderden ons met de vraag of er milieuvriendelijke manieren bestonden om naast lucht ook oppervlakken en water te ontsmetten. We onderzochten de mogelijkheden en breidden in 2008 onze dienstverlening uit met UV-desinfectie.

De uitbreiding was een succes. De laatste jaren ontwikkelen we meer en meer branche specifieke desinfectie-oplossingen. We ontwerpen, bouwen en installeren bijvoorbeeld desinfectietunnels voor de voedingsmiddelenindustrie, bollenkastdesinfectie-installaties voor de bakkerijsector en banddesinfectie-units voor vleesverwerkers.

Onze visie

Bioclimatic is gespecialiseerd in het duurzaam desinfecteren van lucht, oppervlakte en water. Met onze desinfectietechnieken helpen wij onze klanten op een duurzame manier de veiligheid en kwaliteit van producten te waarborgen en de productiekosten te verlagen.

In een maatschappij waarin afnemers bewuster zijn dan ooit, veiligheid en kwaliteit boven alles gaan en tijd geld is, behoort de inzet van chemische desinfectiemiddelen tot het verleden. Het inzetten van duurzame desinfectiemiddelen leidt tot een milieuvriendelijkere productie, vergroot de (voedsel)veiligheid en levert een significante kostenbesparing op.

Bioclimatic wil de Nederlandse en Belgische voedingsmiddelen- en vleesindustrie en de bakkerij-, agf- en sierteeltsector blijvend verduurzamen door innovatieve en vooruitstrevende technieken aan te bieden die leiden tot minder voedselverspilling en de inzet van chemische desinfectiemiddelen terugdringen.

Onze contactgegevens

Luzernestraat 6
2153 GN Nieuw-Vennep

0252-626962
info@bioclimatic.nl

Neem contact op

BIOCLIMATIC
Bioclimatic BV