Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Referenties met de oplossing 'luchtdesinfectie'

Levo

Duurzaam produceren is een belangrijk speerpunt voor Levo en de technologie van Bioclimatic past hier goed bij. Op diverse plekken in het productieproces maakt Levo gebruik van UVC en ionisatietechniek om lucht en water zuiver en vrij van bacteriën te houden, zonder gebruik van chemicaliën.

Lees meer →

Dolium uitgelicht

Kwaliteitsmanager Fré Boeren kreeg de opdracht om vaten te produceren die technisch steriel zijn. “Bij het desinfecteren van de vaten wilden we zo min mogelijk water en chemicaliën gebruiken, omdat je daarmee het milieu schaadt. Bovendien is het duur om chemicaliën aan te schaffen en weer te lozen. Bioclimatic heeft veel ervaring in het duurzaam desinfecteren van oppervlaktes en lucht en bovendien heeft het bedrijf een goede adviserende rol.”

Lees meer →

Vitro Plus uitgelicht

Vitro Plus is gespecialiseerd in de selectie, vermeerdering en opkweek van varens. Innovatie en duurzaamheid zijn voor dit bedrijf van het grootste belang. Om de kweekbakken te desinfecteren, ontwikkelde Bioclimatic een UVC-ladedesinfectie-unit; een ladekast met daarin hoog geconcentreerd UVC-licht dat binnen 30 seconden alle aanwezige schimmels doodt.

Lees meer →

Greenbrothers

Greenbrothers is één van de belangrijkste aubergineleveranciers in Nederland. Greenbrothers teelt en verpakt aubergines volgens de modernste technieken. Ionisatieapparatuur van Bioclimatic desinfecteert de lucht in de koelcel. De aubergines zijn kwalitatief nóg beter en de uitval van producten is minimaal.

Lees meer →

Levarht

Levarht uit Aalsmeer is continu op zoek naar kansen om de meest verse groenten en fruit in het winkelschap te krijgen. In de opslagcellen voor tomaten desinfecteert Levahrt de lucht met inonisatie-units. Zo garandeert Levahrt de topkwaliteit van de producten en wordt de vorming van kroonschimmel tegengegaan.

Lees meer →

Olij Rozen

Olij Rozen is specialist op het gebied van veredeling, vermeerdering, productie en marketing van snijrozen en potrozen. In de kweek- en opslagcellen gebruikt Olij Rozen onze ionisatie-units om de lucht te desinfecteren. Op deze manier worden luchtgedragen ziektes - zoals botrytis - voorkomen en kan Olij Rozen de topkwaliteit van de rozen blijven garanderen.

Lees meer →

Könst Alstroemeria’s

Könst Alstroemeria is gespecialiseerd in het vermeerderen en veredelen van alstroemeria's en zantedeschia's. De jonge planten zijn zeer gevoelig voor schimmelinfecties. Om de lucht in het labortorium te desinfecteren, installeerde Könst Alstroemeria een aantal ionisatie-units. Het desinfecteren van de lucht draagt bij aan een ideaal groeiklimaat.

Lees meer →

B & L Tulips

B & L Tulips is gespecialiseerd in het jaarrond broeien van tulpen. Tijdens de opslag zijn de bollen gevoelig voor schimmelinfecties. Om schimmels in de opslagruimte te bestrijden, maakt B & L Tulips gebruik van bipolaire ionisatie. Door een ionisatie-unit te plaatsen in de ruimte, wordt de lucht continu gedesinfecteerd. Het resultaat: minder uitval als gevolg van schimmelinfecties.

Lees meer →

Aartsenfruit

Aartsenfruit is een vooraanstaand importbedrijf van een zeer breed assortiment groenten en fruit. Duurzaamheid, sociale aspecten en economische aspecten zijn belangrijk voor het bedrijf. Om de lucht in de koelcellen te ontsmetten, koos Aartsenfruit voor een luchtdesinfectieoplossing van Bioclimatic op basis van ionisatie en UVC.

Lees meer →

Kaashandel Remijn

Kaashandel Remijn in Kerkdriel is onder andere bekend van de “Stompetoren” ambachtelijk gerijpte kaas. Bij het goed rijpen van kaas, zijn de luchtvochtigheid en de warmte van groot belang. Om de lucht in de rijpkamers te desinfecteren, beschikt Kaashandel Remijn over Bioclimatic ionisatie-units. Schone luchtkanalen, schimmelvrije rijpingskamers, kazen van topkwaliteit.

Lees meer →

J.P. Hogewoning

Om ervoor te zorgen dat de bloemen tijdens de opslagperiode op de veiling in Aalsmeer van topkwaliteit blijven heeft Bioclimatic ionisatie-apparatuur geïnstalleerd. Dit luchtreinigingsprincipe zorgt ervoor dat bacteriën, virussen en schimmels in de lucht continu worden afgebroken.

Lees meer →

Vepo Cheese

Floricultura

Royal van Zanten

BIOCLIMATIC
Bioclimatic BV