Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Onze oplossingen


Banddesinfectie

Een schone band voorkomt kruisbesmetting. Door een UVC-unit onder uw lopende band te monteren, neemt het aantal micro-organismen significant af. U heeft geen chemische desinfectiemiddelen meer nodig en kunt het aantal productiestops verminderen.

Lees meer over banddesinfectie

Biofilmbestrijding

Op elk oppervlak dat in aanraking komt met vocht en binnen elk bedrijfsproces waarbij water gebruikt wordt, kan biofilm ontstaan. De aanwezigheid van een biofilm brengt risico’s en kosten met zich mee. De vorming van biofilm kunt u voorkomen met behulp van UVC-desinfectie.

Lees meer over biofilmbestrijding
Aerodrive
Bollenkastdesinfectie

Om schimmel te voorkomen op deegcups in de bollenkast is UVC-beschijning een effectieve oplossing. Het UV-licht zorgt ervoor dat schimmels afgedood worden, zodat ze het deeg niet kunnen aantasten. Door het plaatsen van een bollenkastdesinfectie-unit verbetert de kwaliteit van uw producten en neemt de uitval af.

Lees meer over bollenkastdesinfectie

Desinfectietunnels

Desinfectie met behulp van een UV-tunnel is een innovatieve en duurzame manier om uw producten, materialen of gereedschappen te desinfecteren. Bioclimatic bouwt UVC-desinfectietunnels op maat voor zowel de foodsector als de tuinbouwsector, indien gewenst volledig volgens HACCP-normen.

Lees meer over UVC-tunnels

Luchtdesinfectie

Bij de verwerking van gevoelige producten zoals levensmiddelen is een geconditioneerd klimaat van groot belang. Met een zuivere en infectievrije lucht voorkomt u besmetting en behoudt u uw goede reputatie.

Lees meer over luchtdesinfectie
Verdamper met UV voorbouw
Verdamperdesinfectie

De verdamper is een plek waar vaak kruisbesmetting plaatsvindt. Het concept van UV-desinfectie voor de verdampingsunit is simpel. Door een UVC-unit in uw huidige verdamper te monteren, worden micro-organismen die op de lamellen leven afgedood. Zo voorkomt u kruisbesmetting op een effectieve en duurzame manier.

Lees meer over verdamperdesinfectie
Waterdesinfectie
Waterdesinfectie

Water is in veel productieprocessen een belangrijk ingrediënt of een belangrijk productiemiddel. Naast filteren kan het van belang zijn om water te desinfecteren. Wij doen dat met duurzaam UVC-licht.

Lees meer over waterdesinfectie
BIOCLIMATIC
Bioclimatic BV