• Sector: Voedingsmiddelen
  • Oplossingen: Luchtdesinfectie
  • Techniek: Ionisatie

Kaashandel Remijn in Kerkdriel, bekend van o.a. de “Stompetoren” ambachtelijk gerijpte kaas, heeft een kaas pakhuis waar honderden tonnen kaas op ambachtelijke wijze gerijpt worden. Het proces van de rijping is een vak apart, temperatuur en luchtvochtigheid in de opslagruimte zijn van groot belang.

 

Al jaren wordt er geïoniseerde lucht het pakhuis in geblazen waarmee schimmels en bacteriën afgebroken worden. De luchtkanalen blijven brandschoon, het pakhuis blijft schimmel vrij en de kazen van topkwaliteit, tot grote tevredenheid van Kaashandel Remijn.

 

Tijdens het jaarlijks onderhoud van de ionisatie-installatie van Kaashandel Remijn, viel het de onderhoudsmonteurs op dat de luchtkanalen ook in het oudere deel van de met het bedrijf meegegroeide installatie brandschoon waren, terwijl die toch al meer dan tien jaar in bedrijf zijn.

 

Call to action

Interesse in een gesprek of offerte?

>

+