Engineering & OEM

Oplossingen op maat, op basis van uw eisen en wensen

Desinfectie systeem op maat

Het juist toepassen van UVC technologie is een vak en kunt u het beste overlaten aan een specialist. Op basis van uw proces, uw eisenpakket en de microbiologische doelstelling ontwerpen we indien nodig systemen op maat.

Voor diverse industrieën bouwt Bioclimatic desinfectie systemen op maat. Vanaf het ontwerp tot inbedrijfstelling op uw locatie.

Zo kan bijvoorbeeld een desinfectiesluis perfect aansluiten op routing in uw bedrijf of de maatvoering van de te desinfecteren materialen.
UVC Desinfectie sluis

3D ontwerp

In situaties waar een standaard armatuur niet geschikt is kunnen we specifiek voor uw toepassing een armatuur ontwikkelen. Van montageframe of afscherming tot complete desinfectiekast of tunnel.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Validatieservice (UV-metingen)

UVC is een goed valideerbare technologie; met lichtsensoren kan de output gemeten worden op een specifiek punt. Hiermee is aantoonbaar dat het proces werkt en de installatie juist is ontworpen. 

Wij bieden validatie op locatie aan voor bestaande en nieuw te bouwen systemen.
UVC desinfectie vat
Image

OEM

Bent u machineontwerper en vraagt uw klant om het integreren van desinfectiestap met UVC licht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen alle benodigde componenten leveren, vergezeld van inbouw advies en indien gewenst oplevering op locatie bij uw klant.
>

+