Engineering & OEM

Oplossingen op maat, op basis van uw eisen en wensen

Desinfectie systeem op maat

Op basis van uw proces, uw eisenpakket en de microbiologische doelstelling ontwerpen we indien nodig systemen op maat. Na overeenstemming over het 3D ontwerp kunnen we het systeem produceren, installeren en inbedrijfstellen op uw locatie. 

Zo kan bijvoorbeeld een desinfectiesluis perfect aansluiten op routing in uw bedrijf of de maatvoering van de te desinfecteren materialen. 

Voor specifieke sectoren en complexe machines werken we met partners. U kunt in sommige gevallen ook uw vaste machinebouwer of installateur meenemen in het ontwerptraject.

Validatieservice (UV-metingen)

UVC is een goed valideerbare technologie; met lichtsensoren kan de output gemeten worden op een specifiek punt. Hiermee is aantoonbaar dat het proces werkt en de installatie juist is ontworpen. 

Wij bieden validatie op locatie aan voor bestaande en nieuw te bouwen systemen.
UVC desinfectie vat

OEM

Bent u machineontwerper en vraagt uw klant om het integreren van desinfectiestap met UVC licht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen alle benodigde componenten leveren, vergezeld van inbouw advies en indien gewenst oplevering op locatie bij uw klant.
>

+